Particulieren

  • Financiële administratie.
  • Budgettering.
  • Afwikkeling nalatenschappen.
  • Begeleiden/ondersteunen bij gesprekken met banken en overige financiële instellingen.
  • Invullen formulieren zoals belastingaangifte, aanvragen toeslagen.
  • Scheidingen zijn altijd vervelend en vaak ingewikkeld, hulp bij de financiële afwikkeling en voortgang helpt.
  • Wat te doen met uw ontslagvergoeding.

Financiële administratie:

Bij financiële administratie kan ik hulp bieden bij het opzetten en ordenen hiervan. Velen hebben behoefte aan meer inzicht in hun geldzaken. Ze weten bijvoorbeeld niet waar hun geld blijft. Een goede administratie helpt daarbij. Ik kan U helpen bij het verkrijgen van inzicht en structuur in uw administratie. Ik geef ondersteuning en informatie over internet bankieren. Bij veel mensen is angst voor het onbekende, de reden om niet te gaan internet bankieren. Internet bankieren is echter goedkoper en veiliger dan traditioneel bankieren . Ik help uw angst te overwinnen.

Budgettering:

Een vaak gehoorde uitspraak is: ‘Aan het einde van mijn geld houd ik altijd een stukje maand over’. Dit is op veel mensen van toepassing. Zij komen maandelijks geld te kort, waardoor ze schulden maken en zodoende dieper in een financieel moeras zakken. Het opstellen van een budget en begroting biedt hulp om dit te voorkomen. Ik help met het opzetten van een dergelijke begroting. Voor veel mensen heeft de economische krimp nog geen gevolgen. Door de huidige economische situatie kan dat snel veranderen. Hoe kunt u zich daarop voorbereiden? Ik adviseer u daarover.

Afwikkelen nalatenschap:

De financiële afwikkeling na het overlijden van een familielid, dierbare of naaste is vaak een ingewikkelde klus. Door de emotie heeft u daar uw hoofd niet naar staan. Toch moet er veel geregeld worden. Ik kan u daarbij ondersteunen.

Begeleiden/ondersteunen bij gesprekken met banken en andere financiële instellingen.

De financiële wereld is volop in beweging. De dienstverlening bij banken en andere financiële instellingen is veranderd. Dit komt ondermeer door strengere overheidsmaatregelen en de economische krimp. Hebt u moeite om met die veranderende dienstverlening om te gaan en vindt u het moeilijk om dit te bespreken, dan kan ik u daarbij helpen en adviseren.

Invullen formulieren:

Ondersteuning bij uw belastingaangifte en aanvragen zorg- en huurtoeslag.

Scheiding:

Het ‘ja’ woord wordt gegeven ‘tot de dood ons scheidt’. In de praktijk blijkt dit niet altijd zo te werken. Vervelend voor de betrokkenen want er was een andere voorstelling van het huwelijk gemaakt. Vaak leidt een scheiding daarom tot verwarring en teleurstelling. Een gemoedstoestand waarin financiële beslissingen niet makkelijk zijn te nemen. Iemand die op een afstand en objectief en zonder emotie financiële afwegingen kan maken, helpt enorm. Albert Meijering is zo iemand, die in staat is om beide partijen tevreden te stellen. Zo iemand is wel wat waard!

Wat te doen met uw ontslagvergoeding.

Een goede besteding van uw ontslagvergoeding kan uw zorg rondom en na uw ontslag verminderen. Albert Meijering kan u hierbij ondersteunen.

Albert Meijering

Waardeel 14

9481 GC Vries

(06) 107 11 788

Deze website gebruikt cookies Informatie